Supercykelstier i Danmark : Best practice og den fortsatte udvikling - Brandt-Nielsen, Tine; Schmidt, Susan; Clausen, Connie Juel; Frost, Jens; Celis, Pablo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Workshop - Supercykelstier i Danmark – Best practice og den fortsatte udvikling. Mødeleder: Tine Brandt-Nielsen, Sekretariatet for Cykelsuperstier