Grøn transport som vækstmotor - Overgaard, Lars; Flader, Lærke; Søgaard, Julie; Hawaleska, Bent Erik; Mortensgaard, Aksel (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2013)
Workshop: ”Grøn transport som vækstmotor”