Ældre, gangbesværede og den kollektive trafik - Lundgaard, Jacob (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
På baggrund af et medlemsforslag fra Dansk Folkeparti har man i Københavns Kommune i 2014 undersøgt, hvordan tilfredsheden blandt ældre og gangbesværede er med den kollektive trafik. 1300 personer er blevet interviewet, og resultatet viser, at der er stor tilfredshed med den kollektive trafik og bussystemet i Københavns Kommune.