+Way: Et buskoncept med fokus på byudvikling og effektiv transport - Fønss, Jesper; Halkier, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
Artiklen tager udgangspunkt i en kort beskrivelse af +Way som buskoncept og som et nyt tilbud i den samlede vifte af kollektive trafiktilbud. Hovedpointen er, at +Way kan udfylde et hul i det nuværende udbud af transportformer. Herefter beskrives de fire elementer, der udgør konceptet; +Sporet, +Stoppet, +Øen og +Bussen. Afslutningsvis præsenteres to igangværende +Way-projekter i henholdsvis København og i Roskilde samt et muligt fremtidigt +Way-projekt i Køge.