Resultater fra projektet ́Roskilde – Danmarks bedste trafikby` - Kristensen, Jesper Nygård (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
’Roskilde – Danmarks bedste trafikby’ er et partnerskabsprojekt mellem ARRIVA, Roskilde Kommune og Movia gennemført fra 2012 til starten af 2014. Det overordnede mål har været at tiltrække flere passagerer ved gennemførelse af projektets aktiviteter i sammenhæng med etablering af et nyt busnet med A-busser i Roskilde. Projektet har udbredt digital trafik information, opgraderet stoppesteder, uddannet chauffører i service m.m. og gennemført kampagner i Roskilde. EPINION har evalueret projektet og konkluderer, at projektet er gennemført med stor succes med hel eller delvis opfyldelse af projektets succeskriterier.