Synliggørelse af skoler og børn i gadebilledet - Gotved, Caroline Eiler; Clausen, Connie Juel; Reiff, Lars Klit; Jørgensen, Camilla; Heichelmann, Johan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2014)
Referat af diskussion: Problemer i forbindelse med at børn bliver kørt i bil til skole