+Way på linje 5A - Gaard, Jeppe; Petersen, Thomas Damkjær; Wibrand, Jesper (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2015)
I april 2017 er der driftsstart for Movia’s højklassede busløsning +Way. +Way er en effektiv, komfortabel og miljøvenlig transportløsning, der tænker by og transport sammen. Movia er derfor i tæt samarbejde med kommuner og operatører om at udrulle +Way konceptet på en af Skandinaviens største buslinjer, linje 5A i København. Ambitioner og forventninger er store. +Way skal være en attraktiv løsning for alle parter både passagerer, finansierende myndigheder og operatører.