Fremtidens krydsdesign: Sikkerhed og tryghed ved fremførte og afkortede cykelstier - Djupdræt, Ulrik; Wass-Danielsen, Maria (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Københavns Kommune har opsamlet viden og gennemført nye undersøgelser af oplevet tryghed og trafiksikkerhed ved hhv. fremførte og afkortede cykelstier i kryds. Resultaterne er opsummeret i dette paper.