Hvordan vurderes effektiviteten af eftermonterede NOx- og partikelfiltersystemer? - Winther, Kim (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Færdselsstyrelsen og Teknologisk Institut har udarbejdet et sæt anbefalinger til vurdering af eftermonterede kombinationssystemer til reduktion af NOx- og partikeludledninger fra busser og lastbiler.