Skadestueregistreringer av ulykker med syklister i Oslo - Ágústsson, Lárus; Rostoft, Marianne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Større viden om cykelulykker er et vigtigt værktøj for kommuner som tager sundhed og miljø alvorligt, og planlægger for øget cykling. Derfor ønskede det norske Statens vegvesen, Vejdirektoratet og Helsedirektoratet at få gennemført en detailanalyse af 1673 cykelulykker registreret af Oslo Universitetssygehus i 2014 og var sket i Oslo by.