Samfundsøkonomiske gevinster ved samtidig projektgennemførelse af store anlægsprojekter: Med ny bane og motorvejsudvidelse på Vestfyn som illustrativt eksempel - Kveiborg, Ole; Pedersen, Leif Hald (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2017)
Der er konstant gang i planlægningen af store anlægsprojekter rundt omkring i landet. For nogle af disse projekter er der sammenfald med geografien. Dette kan både give anledning til nogle koordinationsmæssige udfordringer, men i endnu større grad kan det give anledning til samfundsøkonomiske gevinster ved f.eks. at der kan etableres fælles byggepladser og færre gener for trafikanter og omgivelser.