Flere på cykel i Kolding - ideer fra studerende på Koldings gymnasier hjælper kommunen til at nå målet for andelen af cyklende - Andersen, Gorm Baagøe; Villadsen, Birger (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2018)
Kolding Kommune arbejder bredt med cykling og søger nye former for samarbejde og processer for at komme helt frem i førerfeltet blandt kommuner med en stærk cykelprofil. Det er baggrunden for at projektet med de fire gymnasier blev etableret i foråret 2017. Projektet er en del af et supercykelstiprojekt imellem Kolding og Christiansfeld.