Fjernbustrafik – Brugergevinster, et skridt på vejen - Repsholt, Lasse (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2018)
I artiklen vurderes de samlede brugergevinster ved fjernbustrafikken opgjort som dels de direkte omkostninger (Billetprisen) og eventuel tidgevinster (Hurtigere/langsommere rejsetid) sammenholdt med tilsvarende rejser foretaget med DSB. De samlede brugergevinster opgøres med afsæt i fordelingen af rejser i Trafikstyrelsens stationsmatrice for 2015. Derudover beskrives og kortlægges fjernbusnettet mht. mulige rejserelationer, antal afgange og direkte forbindelser.