Handlingar och preferencer: Om bilen som konsertlokal - Öblad, Carin (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Detta papper redogör för resultat av samt pågående och kommande forskning, som jag bedriver och planerar. Främst är det resultat från en empirisk studie, ett fråge- formulär utskickat till 1 000 slumpmässigt valda individer i Sverige enligt strata: ålder, kön och utbildning’, som utgör grunden för detta papper. De fyra punkter, som här fokuseras. är följande: Bilen kan för många individer ha ett existentiellt värde. Musik har i detta sammanhang en funktion med påtagliga effekter. Tillämpning och konsekvenser i relation till trafiksäkerhet. Arbetsformer och metoder