Kertemindeprojektet – et eksempel på transportkoordinering - Thisgaard, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Trafikministeriet gav i juni måned 1993 tilsagn om støtte til et forsøg med kombineret person-, vare- og servicekørsel i Kerteminde Kommune. Trafikministeriet har i alt bevilget 750.000 kr. til forsøget. Fra februar måned 1994 til juni måned 1996 blev der eksperimenteret med at optimere kørselen. Kerteminde kommune videreførte projektet. Projektet er dokumenteret i en rapport udgivet af Færdselsstyrelsen med titlen: ”Kombineret person-, vare- og servicekørsel i Kerteminde Kommune” marts 1999. Rapporten er også tilgængelig på Færdselsstyrelsens hjemmeside: www.fstyr.dk