Miniterminaler -supplement til eller erstatning for centrale trafikterminaler - Kristensen, Erik Basse (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Igennem de senere år er der gennemført mange projekter med det overordnede formål at forbedre forholdene i den kollektive trafik. En stor del af disse projekter har fokuseret på materiellet, busser og tog, og alternative betjeningsformer - f.eks. forsøg med lavtgulvsbusser, telebusordninger, servicebusser og kørselsordninger. Materialet er blevet og bliver fortsat forbedret og mange steder er der implementeret alternative betjeningsformer til stor nytte for kunderne.