Evaluering af trafiksikkerhed ved hævede krydsflader: Artikel - Jensen, Morten Lind; Sørensen, Michael W. J.; Madsen, Tanja K.O. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2021)
Projektet omhandlende trafiksikkerhed ved hævede krydsflader i vigepligtskryds har haft til formål at undersøge den sikkerhedsmæssige effekt af at etablere hævede krydsflader i vigepligtsregulerede kryds i byzone. Dvs. at undersøgelsen er ende ud med et estimat for størrelsen på den isolerede sikkerhedseffekt af at etablere en hævet krydsflade i et enkelt prioriteret vejkryds i byzone. Projektet er lavet som et samarbejde mellem Via Trafik og Trafikforskningsgruppen ved BUILD på Aalborg Universitet (AAU BUILD).