Projekt Cykelliv – evaluering af permanent kørelys på cykel: Udvidet resumé - Lahrmann, Harry; Madsen, Tanja Kidholm Osmann; Tallaksen, Anders Brogaard; Christensen, Michelle Cederstrøm; Olesen, Anne Vingaard (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2023)
Hvert år kommer mange tusind cyklister til skade i trafikken herunder mange i flerpartsulykker enten med motoriserede køretøjer, fodgængere eller andre cyklister. I dette projekt har Trafikforskningsgruppen ved Aalborg Universitet undersøgt, om kørelyset NOVA fra firmaet Reelight kan nedbringe antallet af flerpartsulykker, idet hypotesen er, at øget synlighed af cyklister med kørelys vil føre til færre ulykker.