Informationsteknologiens anvendelighed ved transporterhvervets informationssøgning

Authors

  • Torben Mortensen Foreningen af Danske Eksportvognmænd

DOI:

https://doi.org/10.5278/ojs.td.v3i1.3915

Keywords:

Informations retrieval, Information teknology, Transport business, Barriers

Abstract

I notatet gives der en oversigt over transporterhvervets informationsbehov. Gennem en vurdering af udviklingen i informationsbehovet for transportører, analyseres transporterhvervets nuværende og fremtidige informationsbehov.

Det vurderes, at informationsbehovet vil være stigende.

Muligheder for sænkning af omkostningerne ved informationsanskaffelse gennem anvendelse af informationsteknologi vurderes.

Det vurderes, at anvendelse af informationteknologi, vil kunne være medvirkende til en effektivisering af erhvervet og vil kunne give en bedre ressourceudnyttelse. Dette stiller dog væsntlige krav til informationsionssystemets opbygning.

Barrierer for anvendelse af informationsteknologiske systemer.

Anvendelsens af informationsteknologiske systemet er dog ikke problemfri. I dette afsnit gives der en gennemgang af de problemer, der kan hæmme udbredelsen af informationsteknologiske systemer.

 

Downloads

Published

31-12-1996

How to Cite

Mortensen, T. (1996). Informationsteknologiens anvendelighed ved transporterhvervets informationssøgning. Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 3(1). https://doi.org/10.5278/ojs.td.v3i1.3915