HandyClient - Kundeadministration af telebaseret trafik

Authors

  • Leif Reesen Brodthagen Falck A/S

DOI:

https://doi.org/10.5278/ojs.td.v3i1.3939

Keywords:

HandyBAT, HandyClient, HandyDAN, EVA-2000, Bornholm, Falck, pooldriving, coordinate

Abstract

Første version af HandyClient systemet, der understøtter administrationen af kunder/brugere af et kollektivt telebaseret trafiksystem, anvendes i HandyBAT trafiksystemet på Bornholm. HandyBAT's mål er samkøring af diverse sektorielle kørsels- ordninger og samtidig tilbyde et alternativt offentlig trafiksy- stem - en dør til dør betjening.

Kommende versioner af HandyClient skal bidrage til en mere baseret trafiksystem, anvendes i HandyBAT trafiksystemet på Bornholm. HandyBAT's mål er samkøring af diverse sektorielle kørsels- ordninger og samtidig tilbyde et alternativt offentlig trafiksystem - en dør til dør betjening.

Kommende versioner af HandyClient skal bidrage til en mere fleksibel HandyBAT ordning og for den sags skyld HandyBAT lignende trafiksystemer andre steder i Danmark. HandyClient vil også være et naturlig element i et landsdækkende telebaseret handicap-trafiksystemet.

Downloads

Published

31-12-1996

How to Cite

Brodthagen, L. R. (1996). HandyClient - Kundeadministration af telebaseret trafik. Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 3(1). https://doi.org/10.5278/ojs.td.v3i1.3939