CO2-Spil i Svendborg og Albertslund

Kan kommunale målsætningerne om reduktion af transportsektorens CO2-udslip opfyldes?.

Authors

  • Jakob Høj TetraPlan A/S

DOI:

https://doi.org/10.5278/ojs.td.v6i1.4487

Keywords:

CO2, transport, traffic planning, town planning, municipalities, action plans

Abstract

CO2-spil i kommunerne har til formål at belyse hvilke muligheder kommunen har for at realisere målsætningerne for reduktion af energiforbrug og CO2-udslip. Gennem et struktureret debatforløb, hvor politikere, interesseorganisationer, erhvervsliv og borgere involveres i flere ”spil” om begrænsning af kommunens CO2-udslip fra transport, belyses hvor langt man kan gå i retning af at ændre befolkningens transportvaner og hvilke kommunale tiltag, som kan accepteres.
Erfaringer fra CO2-spil i Svendborg og Albertslund viser, at der findes virkemidler på kommunalt niveau, som hvis de realiseres kan medvirke til opfyldelse af den nationale målsætning for reduktion af CO2-udslip fra transportsektoren og at borgere og interesseorganisationer er villige til at gøre en stor indsats for at reducere CO2-udslippet.

Downloads

Published

31-12-1999

How to Cite

Høj, J. (1999). CO2-Spil i Svendborg og Albertslund: Kan kommunale målsætningerne om reduktion af transportsektorens CO2-udslip opfyldes?. Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 6(1). https://doi.org/10.5278/ojs.td.v6i1.4487