Spring til hovednavigations-menu Spring til hovedindhold Spring til bundtekst

##common.pageHeaderLogo.altText##

Om tidsskriftet

RefleXen er et fagfællebedømt videnskabeligt tidsskrift for forfattere, der er studerende ved Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet - samt tidligere studerende der er dimitteret fra samme sted inden for det sidste år før indsendelsen af deres artikel.
 
Artiklerne i RefleXen er meget diverse i deres fokus og udtrykker den spredning i videnskabelig faglighed, som Institut for Kultur og Læring dækker i både uddannelse og forskning.
 
Det er RefleXens mål at give dygtige studerende en mulighed for at prøve sig selv af som tidsskriftforfattere. Derfor udøves der ikke blot fagfællebedømmelse, men der vil i forlængelse af accept af en artikel gives konkret støtte til redigering i form af redaktionelle skriveworkshops.
 
En typisk artikel i RefleXen er et omarbejdet bachelorprojekt eller en omarbejdet opgave på kandidatuddannelsesniveau, som har modtaget en god karakter. Der er dog ikke noget krav om, at forfatteren/forfatterne har fået en bestemt karakter eller er på et bestemt semester.
 
RefleXen udkommer to gange årligt.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

De navne og adresser, der angives på dette tidsskrifts websted, vil udelukkende blive anvendt til tidsskriftets angivne formål og vil ikke blive gjort tilgængelige til andre formål eller for andre parter. For yderligere information henvises til Aalborg Universitets privatlivspolitik og cookiepolitik.