Vol. 18 No. 33 (2019): Kortdags udgivelse

Kortdage er Danmarks eneste konference, som med et højt fagligt niveau årligt samler og udfordrer hele GIS- og geodata-branchen. Konferencen har eksisteret siden 1974 og formår stadig at fastholde interessen blandt branchens trofaste deltagere – fra beslutningstagere og planlæggere til forskere, udviklere og studerende – samtidig med, at den tiltrækker nye deltagere.

Med årene er området omkring GIS og geodata blevet større og større i takt med, at flere områder i samfundet får øjnene op for anvendelsen af geografiske data. Det betyder, at branchen udvikler sig, tilpasser sig og stiller nye muligheder til rådighed for samfundet. 

Over tre dage sætter vi fokus på forskellige temaer, der omgiver og påvirker den danske geodata-branche, og hvor anvendelsespotentialet for kort, GIS og geodata er stort.

Som del af konferencen er det muligt at indsende abstrakts til oplæg med tilhørende artikler. Nærværende udgivelse er resultatet af indkomne artikler, som kan være ikke-fagfællebedømt eller fagfællebedømt.

God fornøjelse

Published: 31-03-2020