Kød | Flesh • Vol 01
Kød | Flesh • Vol 01
Full Issue | Hele nummeret
PDF e-pub
Jørgen Riber Christensen, Kim Toft Hansen
4-12
Kødet som forståelses- og kommunikationsmiddel
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3219
PDF e-pub
Falk Heinrich
13-21
Kødets performativitet i kunst og teori
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3220
PDF e-pub
Jan Eric Olsén
22-31
Meet your inside: endoscopic visualizations in contemporary culture
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3222
PDF e-pub
Steen Christiansen
32-40
Kødets fristelser
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3223
PDF e-pub
Thessa Jensen
41-51
Oplevelsesøkonomi uden kød på?
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3224
PDF e-pub
Anne Kathrine Gjerløff, Tenna Vestergaard Jensen
52-60
Svin – kvalitet og kontrol
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3225
PDF e-pub
Martin Knakkergaard
61-71
Cruising for Burgers: om kød og kødelighed i Frank Zappas Uncle Meat
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3226
PDF e-pub
Jørgen Riber Christensen
72-77
Kødet som abjekt hos Jane Austen: Pride and Prejudice and Zombies
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3227
PDF e-pub
Kim Toft Hansen
78-86
Criminal man, eller Lombroso revisited: Wittgensteins og Philip Kerrs filosofiske undersøgelser
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3228
PDF e-pub
Bent Sørensen
87-93
Meat, Buddhism and Salvation
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3229
PDF e-pub
Jan T. Schlosser
94-101
Jüngers kødgryder
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3230
PDF e-pub
Tobias Raun
102-112
Skærmfødsler: En undersøgelse af det transformative potentiale i unge transkønnedes videoblogs på YouTube
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3231
PDF e-pub
Claus Krogholm
113-121
Carnografi: David Cronenberg og skriften på kødet
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3233
PDF e-pub
Torben Rølmer Bille
122-129
Den udkrængede krop: Brutale excesser i et filmhistorisk perspektiv
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3232
PDF e-pub
Fran Benavente, Gloria Salvadó
130-138
From figure to figural: Body and incarnation in contemporary film
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3235
PDF e-pub
Johanne Stubbe Teglbjærg
139-150
Kød, krop og identitet: Om betydningen af begrebet ’kød’ i nyere protestantisk teologi
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3236
PDF e-pub
Torben K. Nielsen
151-160
At frådse i kropslighed: Om krop og religion i middelalderen
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3237
PDF e-pub
Anne Elisabeth Sejten
161-170
Det intelligente kød: Træk af en begrebshistorie fra Descartes til Merleau-Ponty
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3238
PDF e-pub
James F. McDonald
171-180
Cultural Flesh – Social Metabolism: The Corporal Nature of Collective Forms
https://doi.org/10.5278/ojs.academicquarter.v0i01.3239
PDF e-pub